MDT Businessclub

MDT Businessclub is een platform om het bedrijfsleven te verbinden aan maatschappelijke diensttijd. Hier kunnen dus zowel bedrijven, als MDT-organisaties bij aansluiten.

In de MDT businessclub gaat het erom jongeren optimaal te laten aansluiten bij onze samenleving en perspectief te bieden voor hun toekomst.

Je komt als bedrijf in contact met jongeren die zich maatschappelijk inzetten en daarna ook voor jouw bedrijf wat kunnen betekenen. Kernbegrippen zijn dus meedenken en meedoen.

Als MDT-organisatie kom je in contact met bedrijven die een extra aansluiting kunnen bieden voor de jongeren aan het bedrijfsleven en zo het netwerk kunnen verbreden en de mogelijkheden kunnen vergroten.

We stimuleren dus de kansen voor MDT door samen te werken aan de reis naar persoonlijke en maatschappelijke impact.

Voor meer informatie kijk op www.mdt-businessclub.nl 

Actueel 
MDT Businessclub is mede mogelijk gemaakt door het Praktijkfonds.

In maart 2022 start de pilot binnen het MDT Chance4 Talentz. Hierin is het Praktijkfonds partner (voorheen WelZoWijs)

Meer weten? Neem contact op met Abigail via post@praktijkfonds.nl

MDT Businessclub kijkt o.a ook de mogelijkheden in Emmen in Wildlands. Hier op de foto een werkteam die de verkenning deed. 

Binnen het MDT project van Ronde 4c is er een speciaal gedeelte voor de MDT Businessclub.  Dit doen via Chance4 TalentZ. Deze gaat begin april van start.

Jongeren gaan in 20 weken aan de slag met hun project. Na 10 weken gaan ze ook aan de slag met bedrijven. Dit doen zij via de MDT Businessclub.

De MDT Businessclub is naar een idee van WelZoWijs. Deze organisatie is voor een groot deel opgegaan in het Praktijkfonds in 2022.