JBA Update#2

Nog 7 dagen dan is het zover. Het eerste JBA (JongerenbestuursAkademie) weekend . Komende week is het voor de werkgroep trainingen een laatste fase om de puntjes op de grote I te zetten.

Van Vrijdag 25 maart tot Zondag 27 maart, met een kleine uitloop mogelijkheid voor liefhebbers tot 28 maart, vind het JBA Weekend plaats.  Dit is op Ameland. We verblijven in groepshotel De Oranjerie.
Deelnemers krijgen een mix van trainingen voorgeschoteld en is veel ruimte om te kijken, waar is nu echt behoefte aan.

Het Praktijkfonds financiert de pilotfase. Het Praktijkfonds is een initiatief van WelZoWijs. Een organisatie die nieuwe concepten ontwikkeld. Vanaf 3 april gaat Meike aan de slag met het verdere concept van de JBA als jongerendirecteur. Daarnaast zijn er nu al wat vervolgtrainingen ingepland voor in de regio Wageningen. Ook komt een grootschalig behoefteonderzoek bij Gemeentes.

Wil je meer weten over het weekend, klik dan hier. Er zijn altijd nog wel mogelijkheden om hier aan deel te nemen. We kunnen altijd extra bijboeken. Wil je meer weten over de JBA en haar ambities, neem dan contact op met ons via post@praktijkfonds.nl