Sheba Coffee gaat ook tools inzetten van het Praktijkfonds

In Partner Praktijkfonds by pf2

Waarbij een aantal dagen geleden al konden melden dat stichting Think Volunteer gebruik gaat maken van de tools van het Prakijkfonds gaat dat Sheba Coffee ook doen.

Sheba Coffee streeft naar een groeiende positieve invloed op de markt van koffiedrinkend Nederland. Sheba Coffee wil koffie leveren van hoge kwaliteit uit Ethiopiƫ, die bij het Nederlandse publiek goed in de smaak valt. Daarnaast wil Sheba Coffee een koffieketen zijn die in al haar aspecten zorg draagt voor gezonde ecosystemen wereldwijd en een manier van zakendoen waarbij alle betrokkenen in de productieketen op evenwichtige wijze profiteren van de verrichte inspanningen.

Met Sheba Coffee gaan we rondom Ethiopiƫ diverse tools inzetten. Met Sheba Coffee heeft het Praktijkfonds een 2 jarige overeenkomst gesloten.
Meer weten over Sheba Coffee lees hier verder