1e Culture Bite 21 Augustus 2019 in Ede

In Think Volunteer, Tools in actie by pf2

Het Praktijkfonds trapt af. Aanstaande woensdag hebben wij onze eerste Culture Bite. Studenten organiseren dit. Bij elke Culture Bite staat een onderwerp centraal. De 1e editie zijn Mirthe en Zilah te gast van Think Volunteer. Centraal onderwerp is Vrijwilligerswerk in Indonesië.

Think Volunteer zet zich in voor kansarme doelgroepen in Indonesië. Zij zijn een stichting die verschillende gebieden aanpakt, zoals: sociaal, werk, educatie, gezondheidszorg, het milieu en een gezonde leefomgeving.

Culture Bite is een mix van eten, entertainment education. Op ludieke wijze komen mensen samen. Studenten doen ontzettend veel praktijk ervaring op. Hoe zet je een event op, hoe maak ik een draaiboek en hoe krijg je mensen bij elkaar. Dean van der Hoven is de uitdaging aangegaan om dit te organiseren. 

Volgende week zal in een eigen artikel terug kijken hoe hij de Culture Bite vond gaan. 
De Culture Bite is een van de mogelijkheden die het Praktijkfonds inzet om jongeren in de praktijk ervaring op te laten doen.