PF Update #5: Bewustheid en Goede bedoelingen

In Algemene update by pf2

Het woord fonds en Praktijk zijn spinsels die zo dagelijks wel vijf keer door me hoofd slingeren. Volgende week is er een interne deadline met als doel om stappen te maken in de contouren. Afgelopen week was er al een hobbel genomen met de introductie van Tools. Dat geeft meteen ook dimensie in welke dingen we wel gaan doen en en vooral voorlopig niet.
Een deel van de praktische kant van werken met scholen, jongeren en organisaties is daarmee een stap verder. Voorbeelden doet eten. Gelukkig hebben echt keuze dus dat is mooi.

Van de week kwam er ook iemand in mijn eigen omgeving met goed bedoelde woorden. Van je kunt nog terug, weet je waar aan begint. Een goede voorbode want de vraag zal vaak worden gesteld. Hoe en wat met het Praktijkfonds. Weet je wel hoe lastig het is, waarom zitten mensen hierop te wachten enzovoort. Of de vele gesprekken die we gaan hebben en mensen gaan zeggen hou me op de hoogte en je daarna nooit meer spreekt.. We zijn er ons goed bewust van.
Ik ben blij met de ervaringen die al in het verleden opgedaan voor een opdrachtgever om een in veel kleiner verband een fonds te hebben opgezet. Maar het gaat niet altijd makkelijk worden.

Iets heel anders er kwamen er donderdag wat promomaterialen binnen. Altijd leuk want er zaten ook koffiemokken bij. Als groot liefhebber van koffie drinken een mooie bijvangst. Straks voor de vele koffiegesprekken een duurzame mok. Kleine dingen van waar je best blij kan worden.

Tot volgende keer.