17 Maart Circular Innovation Games Praktijkfonds is erbij

Jongeren van het Praktijkfonds zijn op 17 maart aanwezig bij Circular Innovation Games.

Creativity is thinking of new ideas,innovation is putting them to action.
Tijdens de Circular Innovation Games verbinden we wetenschappers, bedrijven en overheden aan jong talent om circulaire innovaties te versnellen. In twee weken wordt een multidisciplinair team klaargestoomd om een circulair vraagstuk op te lossen. Ter introductie nodigen we u graag uit voor dit seminar op 17 maart. Een selecte groep overheden, bedrijven en kennisinstellingen maken kennis met elkaar en de uitdagingen waar ze tegenaanlopen.

We genieten van een duurzame lunch en luisteren naar vier experts die elk op hun eigen manier bezig zijn met de transitie naar een circulaire economie. Hiernaast volgen we een serie mini-workshops om u te laten proeven hoe deelnemers tijdens Circular Innovation Games razendsnel tot circulaire innovaties komen. Tenslotte heffen we het glas op de nieuwe ideeën die we samen gaan waarmaken.

Schrijf je in voor deze seminar als je met uitdagingen zit omtrent circulaire economie en op zoek bent naar inspiratie, netwerk of naar nieuwe manieren van innoveren.

Het Praktijkfonds levert ook kleine financiële bijdrage en is betrokken bij vervolg-projecten van de organisators adviseerde voor de locatie.